Sorrejats Ter – Neteges, decapats i restauració mitjançant pulveritzat d'abrasius a pressió

Sorrejats Ter, som especialistes en neteges i decapats per pulveritzat d’abrassius a pressió.

Oferim una amplia gama de solucions per la neteja i el tractament de superficies. Netegem i restaurem tot tipus de superfícies, amb uns resultats excel·lents.

A Sorrejats Ter som una empresa familiar de la comarca d’Osona, especialitzada en sorrejat. Ens avalen més de 25 anys d’experiència en el sector. Disposem de la més avançada tecnologia per donar solucions a qualsevol tipus de necessitat. Som una empresa puntera, amb un equip de professionals altament qualificats, per tal d’oferir als nostres clients un acabat de màxima qualitat.
El sorrejat és una tècnica industrial de neteja de superfícies basada en la projecció d’un material abrasiu mitjançant aire comprimit.
A través de l’acció abrasiva del sorrejat es poden netejar diversos tipus de superfícies: metàl·liques, façanes d’edificis, eliminar capes de pintura velles, àrees rovellades, restes de pol·lució, etc.
A Sorrejats Ter som especialistes en restaurar pedra (façanes, murs, estàtues), fusta (portes, bastiments, bigues, mobiliari), estructures metàl·liques, etc.,
També podem treballar sobre estructures delicades, amb un treball precís i net.
Disposem de bastides, plataformes i mitjans auxiliars que faciliten les tasques i eviten les molèsties a la via pública o als propietaris.

 

Top