Sorrejats Ter – Neteges, decapats i restauració mitjançant pulveritzat d'abrasius a pressió

Servicios

A Sorrejats Ter ofrecemos una amplia gama de solucions per la neteja i el tractament de superficies.

icona1

ASSESSORAMENT

A Sorrejats Ter posem a la vostra disposició un equip de professionals que us assessoraran en quin tipus de tractament és el millor per a cada aplicació.

icona2

QUALITAT

En impliquem amb la protecció del medi ambient. Per això, tots els abrasius que utilitzem a Sorrejats Ter estan certificats i són de primera qualitat. A més, garantim que el material a tractar no pateix cap tipus de dany.

icona3

FILOSOFIA

Treballem per diferents sectors: maquinària industrial, agrícola, ferroviària, aeronàutica, automoció. Les necessitats del nostre sector ens obliguen a innovar continuament.

icona4

CLIENTS

La nostra especialització ens permet treballar tant per la gran com per la petita i mitjana empresa. Som una empresa familiar, i per tant el tracte directe amb el client és per nosaltres un valor afegit.

icona5

TIPOLOGIES

El tipus d’abrasiu a utilitzar depen de la superficie a tractar i el tipus d’acabat que desitgi el client. A Sorrejats Ter realitzem sorrejats, decapats, pulits, gravació, etc.

icona6

APLICACIÓ

Som un equip de professionals altament qualificats, amb més de 25 anys d’experiència, i disposem de la més avançada tecnologia. Treballem amb tot tipus de superfícies: metàl·liques, façanes d’edificis, eliminar capes de pintura velles, àrees rovellades, etc.

Top